dilluns, 11 de juliol del 2011

Informe d'urgències per als cossos policials

S'ha elaborat un nou informe pel que fa a l'atenció a urgències dels agents dels cossos policials per motius relacionats amb la seva tasca professional.

Aquest nou document permet preservar la confidencialitat de l'agent quan s'han de fer tràmits d'informació assistencial al Jutjat o a altres instàncies institucionals.

El formulari el podeu trobar dins Informes altes urgències (1), i després heu de cercar Urgències Cossos policials (2).  Quan cliqueu damunt s'obre un formulari, és el mateix que hi ha per a fer els informes d'alta d'urgències.  En aquest formulari hem incorporat dos apartats que cal emplenar obigatòriament: el cos policial (3) i el número de l'agent (4), i redactar l'informe de la manera habitual.

El resultat final són dos informes, un amb una capçalera normal i totes les dades de l'agent durant el procés d'atenció a urgències (com qualsevol pacient), i un altre anonimitzat,  només amb el cos de seguretat, el número de l'agent (5) i les dades referents a l'atenció sanitària de l'agent.

Us recordem que s'ha donar els dos documents a l'agent. La documentació que cal fer arribar al Jutjat és únicament l'informe anonimitzat.